تاثیر مصرف زردچوبه درمان معده و خواص بسیار مفید آن
زردچوبه درمان معده ، زردچوبه برای درمان معده ، خواص ،زردچوبه درمان معده ، تاثیر زردچوبه درمان معده ، خواص مصرف زردچوبه برای درمان معده ، خواص زردچوبه
در این مطلب از سایت جسارت به زردچوبه درمان معده می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
خواص زردچوبه درمان معده
استفاده از زردچوبه در غذا برای درمان دردهای معده و نفخ کارساز است.
برای درمان سوءهاضمه میتوان از جوشاندههای رازیانه استفاده کرد.مصرف فلفل سیاه نیز با ترشح اسید معده به هضم غذا و رفع سوء هاضمه کمک میکند.
استفاده از زردچوبه در غذا برای درمان دردهای معده و نفخ کارساز بوده و به طورکلی مصرف برخی ادویهها مانند
زیره سیاه، گلپر، میخک، هل و آویشن برای رفع نفخ و سوءهاضمه موثر است.
خوردن بادرنجبویه به همراه نعناع برای درمان بیاشتهایی و رفع سوءهاضمه موثر است.
مصرف زنجبیل، برگ بو و هل نیز برای درمان سوءهاضمه موثر هستند، تصریح کرد:
این مواد از سوزش معده و دردهای ناشی از عدم هضم غذا جلوگیری میکنند.
زردچوبه طعمی تلخ و تند دارد و از اجزای اصلی پودرهای کاری و برخی از انواع خردل است.
پودر و اولئورزین زردچوبه در صنعت آشپزی به عنوان طعم دهنده ی غذا، بسیار استفاده می شود.
زردچوبه در طب آسیایی، از گذشته های دور کاربرد داشته است.
در طب چینی، برای درمان مشکلات متفاوتی نظیر بواسیر و نفخ، به کار می رفته،
هم چنین به شکل ضماد و پماد به عنوان مسکن و برای درمان عفونت های قارچی نظیر کچلی، به طور موضعی کاربرد داشته است.
از زردچوبه برای کنترل زردی و هپاتیت، و از روغن آن نیز گاهی در عطر سازی استفاده می شود.
مصرف زردچوبه درمان معده
زردچوبه گیاهی است علفی، پایا و دارای ریزوم هایی که از آن ساقه ی هوایی به ارتفاع یک تا یک و نیم متر خارج می شود.
برگ های این گیاه در قاعده ی ساقه، تقریباً غلاف دارد و در بالای ساقه، بدون غلاف هستند.
ساقه ی گل دار از بین برگ ها خارج شده و به رنگ سبز مایل به زرد یا زرد است.
قسمت مورد استفاده، ریزوم ها است که کشت کاران پس از کندن و بیرون آوردن آن از زمین، ریشه های فرعی را جدا کرده و
پس از شست و شو، در آفتاب، خشک می کنند؛ سپس به مصرف می رسانند. زردچوبه در ایران نمی روید و جزء اقلام وارداتی است.
بیشتر بخوانید :
فلج معده
سرطان معده
ورم معده
معده درد
زردچوبه و موهای زائد
زردچوبه در نواحی گرم آسیا و آفریقا کشت می گردد. بیشترین صادرات این محصول از کشورهای هند، اندونزی و چین صورت می گیرد.
مهم ترین خاصیت زردچوبه، خاصیت صفرا آوری آن است. از دیگر خواص آن اثرات ضد التهاب،
ضد سموم بعضی مارها، ضد سموم کبدی، ضد باکتری، ضد سرطان، ضد نفخ و مقوی معده هستند.
تاثیر زردچوبه درمان معده
زردچوبه دارای اثر ضد نفخ و ازدیاد آنزیم های روده و معده است. مقدار زیاد آن ممکن است باعث زخم شود؛
ولی مقدار کم آن باعث افزایش ترشحات معده شده و از زخم حاصل از استرس، الکل و ایندومتاسین جلوگیری می کند.
اسانس زردچوبه دارای خاصیت ضد میکروبی به روی بسیاری از
میکروارگانیسم ها از جمله استافیلوکوک، استرپتوکوک، کلستریدیوم، سارسینا، کورینه باکتریوم و خاصیت ضد قارچی است.
حدود 70 فرآورده دارویی از زردچوبه در نقاط مختلف جهان تهیه و مصرف می شوند.
بیشتر این محصولات مربوط به بر طرف کردن مشکلات صفرا و به عنوان صفرا آور هستند. از زردچوبه به صورت پودر در تغذیه مصرف می شود. هم چنین
به صورت مخلوط به شکل ادویه در جهان مصرف زیادی دارد و یکی از پُر مصرف ترین اشکال آن به صورت پودر کاری است.
هم چنین تنتور زردچوبه نیز تهیه شده که مقدار مصرف آن نیم تا یک میلی لیتر سه بار در روز می باشد.