خاصیت آلو بخارا
خاصیت آلو بخارا ،خاصیت الو بخارا،خاصیت الو بخارا در بارداری،خاصیت الو بخارایی،خواص آلو بخارا در بارداری،خواص آلو بخارا برای زنان باردار،خواص آلو بخارایی،خواص آلو بخارا در دوران بارداری،خواص آلو بخارا برای پوست،خواص آلو بخارا در طب سنتی،خواص آلو بخارا،خواص آلو بخارای خشک،خواص آلو بخارا از نظر طب سنتی
مضرات و خاصیت آلو بخارا در بارداری برای پوست و طب سنتی در سایت جسارت.اگر شما هم دوست دارید با خاصیت آلو بخارا آشنا شوید .در این مطلب سعی کرده ایم مهمترین خاصیت های آلو بخارا را برای شما عزیزان بیان کنیم.
خاصیت آلو بخارا برای درمان یبوست
خاصیت آلو بخارا برای سلامت قلب و عروق
آلو به حفظ سلامت قلب نیز کمک میکند. این میوه حاوی آنتیاکسیدانهایی است که به خلاص شدن از شر رادیکالهای آزاد و جلوگیری از اکسیده شدن کلسترول کمک میکند. اکسیده شدن کلسترول تهدیدی برای سلامت رگهای خونی سالم است، که ممکن است در نهایت به برخی بیماریهای قلبی از جمله سکتهی قلبی و کلسترول بالا منجر شود. ویتامین C موجود در آلو برای کنترل بیماریهای قلبی در بیماران دیابتی بینهایت مفید است.آلو اثرات زیانبار رادیکالهای آزاد را خنثی میکند و از فرد در برابر ابتلا به بیماریهایی از قبیل آسم، آرتروز، سکتهی قلبی و سرطان محافظت میکند. آنتیاکسیدانهای موجود در این میوه از بدن در برابر رادیکالهای آزاد، که فرآیند پیری را سرعت میبخشد، محافظت میکند. زاکسانتیین، یک کارتنوئید خوراکی مهم، به طور گزینشی نور را به شبکیهی چشم جذب میکند، یعنی جایی که آنتیاکسیدان تولید میشود و فیلترهای محافظت در برابر اشعهی فرابنفش نور فعال میشود. این آنتیاکسیدانها بهویژه برای خنثی کردن رادیکال اکسیژن مخرب، که رادیکال آنیون سوپراکسید نامیده میشود، موثر است و گفته میشود از آسیب ناشی از اکسیژن به چربیها جلوگیری میکند، از جمله چربیهایی که بخش قابل توجهی از سلولهای مغز یا نورونها را تشکیل میدهد. آنتیاکسیدانهای موجود در این میوه به واسطهی خنثی کردن رادیکالهایی که به سلولها آسیب میزند، حافظه را بهبود میبخشد.آلو حاوی پتاسیم است که یکی از اجزای مهم سلولها و مایعات بدن است و به کنترل ضربان قلب و فشار خون کمک میکند. همچنین این میوه از لخته شده پلاکتها جلوگیری میکند که شاید به تصلب شرایط، فشار خون بالا، سکته و بیماری عروق کرونر قلب منجر شود. همچنین فشار خون را در سطح سلامت حفظ میکند. فیبر موجود در آلو به پایین آوردن میزان کلسترول نیز کمک میکند. آلو حاوی ویتامین B۶ نیز هست، که از افزایش میزان هموسیستئین جلوگیری میکند و احتمال حملهی قلبی را پایین میآورد.آلو بخارا به عنوان یک میوه خشک باعث غنی شدن ذخایر کلاژن بدن میشود که بدن را قوی و استخوانها را نرم نگه میدارد. ویتامین C بالایی که در این ماده مغذی وجود دارد، به جذب بالای آهن از مواد غذایی کمک میکند. فیبرهای موجود در آلوبخارا کلسترول خون را پایین میآورد و به حفظ سلامت قلب و عروق کمک میکند.
بیشتر بخوانید :
سرکه سیب و دارچین برای زگیل
خرما
بواسیر
گل نرگس و درمان افسردگی
خاصیت ضد سرطانی آلو بخارا
برخی پژوهشها آلو را با پیشگیری از سرطان، بهویژه سرطان سینه، سرطان دستگاه گوارش و دستگاه تنفس در ارتباط میدانند. آنتوسیانینها، رنگدانههای آبی مایل به قرمز در این میوه هستند که با پاکسازی رادیکالهای آزاد از بدن در برابر سرطان محافظت میکنند. گفته میشود ویتامین A موجود در آلو نیز از بدن در برابر سرطان حفره دهان محافظت میکند. قدرت آنتیاکسیدانی آلو و فیتونوترینتهای آن پیشرفت سلولهای سرطان سینه را، بدون کشتن سلولهای سالم، متوقف میکند.
خاصیت آلو بخارا برای تنظیم کلسترول
آلو حاوی پتاسیم است که یکی از اجزای مهم سلولها و مایعات بدن است و به کنترل ضربان قلب و فشار خون کمک میکند. همچنین این میوه از لخته شده پلاکتها جلوگیری میکند که شاید به تصلب شرایط، فشار خون بالا، سکته و بیماری عروق کرونر قلب منجر شود. همچنین فشار خون را در سطح سلامت حفظ میکند. فیبر موجود در آلو به پایین آوردن میزان کلسترول نیز کمک میکند. آلو حاوی ویتامین B۶ نیز هست، که از افزایش میزان هموسیستئین جلوگیری میکند و احتمال حملهی قلبی را پایین میآورد.فیبر محلول موجود در آلو نیز به واسطهی جذب صفرای اضافی در روده و سپس دفع آن، کلسترول را پایین میآورد. صفرا در کبد تولید میشود تا چربی را هضم کند. وقتی بدن صفرا را به همراه فیبر دفع میکند، کبد از کلسترول استفاده میکند تا صفرای بیشتری تولید کند، و به این طریق میزان آن را در جریان خون کاهش میدهد. همچنین فیبر محلول در درجهی اول میزان کلسترول تولیدشده را در کبد را کاهش میدهد.در ادامه اطلاعات دقیقی دربارهی ارزش غذایی آلو آمدهاست. میزان چربی اشباع، کلسترول، و سدیم در آلو بسیار کم است. همچنین این میوه منبع خوبی برای فیبر خوراکی، و ویتامینهای A، C و K است. کالری این میوهی خوشمزه و آبدار بسیار پایین است. هر ۱۰۰ گرم آلو حاوی ۴۶ کالری است و اصلا چربی اشباع ندارد. این میوه حتی حاوی ترکیبات مغذی مختلف، مواد معدنی، و ویتامینها است. این ترکیبات شامل سوربیتول و ایزاتین است. آلو حاوی مواد معدنی از قبیل پتاسیم، فلوراید و آهن است.آلو بخارا به عنوان یک میوه خشک باعث غنی شدن ذخایر کلاژن بدن میشود که بدن را قوی و استخوانها را نرم نگه میدارد. ویتامین C بالایی که در این ماده مغذی وجود دارد، به جذب بالای آهن از مواد غذایی کمک میکند. فیبرهای موجود در آلوبخارا کلسترول خون را پایین میآورد و به حفظ سلامت قلب و عروق کمک میکند.
خاصیت آلو بخارا برای لاغری
همچنین آلو سموم را از بین میبرد و از یبوست پیشگیری میکند، که به کاهش وزن بهطور طبیعی میانجامد. این میوه سرشار از فیبر و آنتیاکسیدان است که به گوارش درست و سوخت و ساز خوب کمک میکند. آلو حاوی اسید سیتریک است، که از خستگی و گرفتگی عضلات پیشگیری میکند. آلو عملکرد کبد و دستگاه گوارش را نیز بهبود میبخشد. برای همین خوردن آلو یا نوشیدن آب آلو بهطور مرتب به شما کمک میکند به آسانی آن چند کیلوگرم اضافه وزن را کم کنید.آلو بخارا به عنوان یک میوه خشک باعث غنی شدن ذخایر کلاژن بدن میشود که بدن را قوی و استخوانها را نرم نگه میدارد. ویتامین C بالایی که در این ماده مغذی وجود دارد، به جذب بالای آهن از مواد غذایی کمک میکند. فیبرهای موجود در آلوبخارا کلسترول خون را پایین میآورد و به حفظ سلامت قلب و عروق کمک میکند. در نقطه مقابل، مواد لبنی گرفته شده از شیر گاو قرار دارد که به دلیل رسوب کلسیم و ایجاد التهاب در مفاصل، استخوانها را ضعیف میکند و احتمال بروز پوکی استخوان را افزایش میدهد. همچنین فیبر بالای موجود در آلوبخارا برای کاهش وزن، منیزیم آن برای بهبود قند خون و پایین آوردن آن و نیز کاهش اشتها مؤثر است. علاوه بر این، کربوهیدراتهای انرژیزا در این میوه خشک عملکرد را بهبود میبخشد و سلامت استخوانها و قدرت بدنی را بالا میبرد.
خاصیت آلو بخارا برای دیابت
آلو در شاخص گلوکز رتبهی بسیاری پایینی دارد، بنابراین خوردن آلو میزان قند خون را کنترل میکند و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش میدهد. فیتونوترینتهای موجود در آلو بلافاصله بعد از اینکه غذایتان را خوردید ترشح گلوکز در خون را کنترل میکند و افزایش ناگهانی انسولین را بین وعدههای غذایی کنترل میکند. بنابراین توصیه میشود بیماران دیابتی آلو را در رژیم غذاییشان بگنجانند چون وضعیتشان را حادتر نمیکند و سلامتشان را حفظ میکند.
خاصیت آلو بخارا
بیشتر بخوانید :