تاثیر خوردن آلو خشک در بارداری و فواید و مضرات آن در سایت جسارت
در این مطلب از سایت جسارت به خوردن آلو خشک در بارداری می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
آلو خشک سرشار از عنصر بور کمیاب است که به همراه کلسیم و ویتامین D موجود در آن از استخوان ها محافظت کرده و
مانع از بروز پوکی استخوان می شود. مصرف 50 گرم آلوخشک 100 درصد نیاز روزانه به بور را تامین می کند.
آلو خشک علاوه بر این که به عنوان یک ملین طبیعی استفاده می شود در ترکیب بسیاری از غذاهای ترش و
شیرین نیز کاربرد دارد. آلوخشک با وجود تمام فوایدی که دارد در صورت زیاده روی در مصرف آن مشکل زا خواهد شد.
مسهل طبیعی است و در بارداری به درمان یبوست کمک میکند
آلو های خشک شده بسیار مغذی هستند، غنی از فیبر، پتاسیم، بتا کاروتن ( ویتامین A ) و ویتامین K می باشند
آلو با اثرات ملین طبیعی خود شناخته شده است.
این است که سبب محتوای بالای فیبر و قند الکل به نام سوربیتول است که به طور طبیعی در برخی از میوه پیدا می شود.
نشان داده شده است که خوردن آلو به بهبود فرکانس و قوام مدفوع کمک می کند نشان داده شده است
که الو در تسکین یبوست، حتی از اسفرزه، که یکی دیگر از درمان های رایج است بیشتر موثر است.
به عنوان یک منبع بزرگ از آنتی اکسیدان ها است آلو ممکن است اکسیداسیون کلسترول LDL را مهار کند و به جلوگیری از بیماری قلبی و سرطان کمک کند.
آلو همچنین یک ماده معدنی به نام بورون دارد که می تواند در مبارزه با پوکی استخوان کمک نماید.
علاوه بر این، آلو بسیار غنی است و سطح قند خون را سریع بالا نمی برد.
آلوخشک یک ماده غذایی انرژی زا و فوق العاده است. هر 100 گرم از این میوه خشک حدود 240 کیلوکالری انرژی دارد.