بستنی نوعی دسر یخی متشکل از شیر ، خامه ، شکر و اغلب ، میوه است. محبوبیت این دسر به دلیل طعم شیرین و ترکیبات بی نظیر آن می باشد ؛بستنی یکی از خوشمزه ترین و محبوبترین دسر هاست . بستنی نوبرانه فصل بهار است و در فصل تابستان اصلا نمی توان از آن گذشت. در یک عصر گرم تابستانی هیچ چیز مانند یک بستنی خوش طعم و شیرین حال ما را خوش نمی کند. اما تهیه بستنی در خانه نیاز به صبر و حوصله دارد تا نتیجه مطلوب حاصل شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور و طرز تهیه بستنی سنتی و میوه ای و وانیلی و زعفرانی خانگی و سرخ شده با ثعلب در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
شیر | ۲ لیوان (نیم لیتر) |
شکر | ۴ قاشق سوپخوری (۱۰۰ گرم) |
زرده تخم مرغ | ۴ عدد |
ثعلب به جای زرده تخم مرغ | ۱۵ گرم |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
شکر، زرده
تخم مرغ و وانیل را خوب با هم بزنید تا تخم مرغ کف کند.شیر را جوش آورده و
زرده و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ با شیر کاملا
مخلوط شود.اگر می خواهید از ثعلب استفاده کنید باید بعد از گرم کردن شیر،
شکر، وانیل و ثعلب را به آن بیافزایید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و شکر
حل شود.اکنون برای اینکه شیر به شکل و شمایل بستنی شبیه شود باید آن را در
سرما هم بزنید.کسانی که بستنی ساز دارند، این وسیله کار را برایشان انجام
می دهد اما کسانی که بستنی ساز ندارند باید به روش دیگری عمل کنند.ظرفی پر
از یخ تهیه کنید و شیر را در ظرفی فلزی ریخته، داخل ظرف یخ قرار دهید و با
همزن بزنید تا کم کم کش دار شده و تبدیل به بستنی شود. می توانید روی این
بستنی ساده وانیلی مقداری کارامل بریزید.راه دیگر این است که ظرف شیر را
که بهتر است فلزی (استیل) باشد در فریزر قرار دهید تا اطراف شیر کمی یخ
بزند؛ سپس شیر را از فریزر درآورده و با همزن بزنید و آن قدر این کار را
تکرار کنید تا شیر کش دار شده و به شکل بستنی درآید.
می توانید روی این بستنی ساده وانیلی مقداری کارامل بریزید و نوش جان کنید.